Over mezelf.

Wie ben ik ?

Ik persoon vind het altijd leuk om te weten wie er over een blog beschikt, wie het is en wat ze doet, en hoe oud de persoon is… Misschien een beetje raar, maar het is wel zo. Ik weet graag veel en geef om de kleine dingen in het leven.

Ik zelf heet trouwens Marie. Als je me volgt op twitter weet je ook gelijk mijn achternaam, Van Dyck. Ik woon in Wommelgem en dorp vlak bij Antwerpen. Ik woon nog steeds bij mijn lieve ouders en heb ook een broer. Ook heb ik een heel erg lieve vriend, die me steunt in alles wat ik doe en zeg. Sinds 28 augustus 2010 hebben we een relatie. Met de natuurlijke ups en downs. Maar we zijn perfect samen, al zeg ik het zelf.

Ik ga naar school in Antwerpen waar ik de richting haarzorg volg. Ik ben dus veel bezig met mensen, maar voor met het uiterlijk van de mensen. Vandaar ook mijn passie voor beauty.

Voor mij is bloggen een echte uitlaat klep. Ik vind het gewoon heel  erg leuk en te schrijven en om dingen met andere te delen. Daarbij hou ik echt van beauty en fashion. Dus voor mij was het niet moeilijk om te beslissen waarover mijn blog zou gaan. Beauty als hoofdonderwerp, maar het moest ook iets persoonlijk worden zodat ik mijn persoonlijk kan uiten maar zodat ik ook gewoon leuke reviews en filmpjes zou kunnen maken !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: