Haarupdate #6

15 Aug

Oh wat is het lang geleden dat ik weer eens een haarupdate heb geschreven voor jullie ! Het is echt echt echt echt echt al heel erg lang geleden dat ik weer eens een haarupdate geschreven heb ! Dus ik vond het weer eens tijd dat ik dat deed. Ik heb vandaag voor jullie geen foto’s van mijn haar en de producten. Ik noem alle producten bij naam en ik zal er natuurlijk ook bij zetten of ik er al een artikel overgeschreven heb of niet. Want er zijn nog heel veel producten die ik jullie wil laten zien omdat ik er gewoon zo vol van ben! Maar vandaag krijg je de naam en dan kunnen jullie ze eventueel al even googlen.

Mijn haar is voor dat ik op vakantie ben vertrokken terug lichter gekleurd. Ik had blonde lokken laten trekken die eigenlijk koper waren. Ik vond dat zelf niet erg maar mijn haar is op vakantie toch wel fel verlicht van kleur en aangezien ik terug de blonde kant ben aan het opgaan moet mijn haar dus heel erg goed verzorgd worden, anders ziet het er gewoon niet uit en is het heel erg beschadigd!

Ik had mijn haar op vakantie dus gewoon heel erg goed verzorgt met producten waarvan jullie al een review hebben gezien. Maar er moet er ook nog eentje van online komen! Namelijk de Redken Color extend sun after-sun shampoo en de Kérastase huile lactée. Dus ik kon na dat ik van vakantie terug kwam weer naar de kapper voor een nieuwe balayage om nog meer te verlichten en zodat het koper helemaal uit mijn haar verdwenen zou zijn , en ik dus echt terug blond zou zijn. Mijn haar word in stukjes verlicht dus het is nog steeds niet helemaal zoals ik het wil, maar het komt steeds meer in de buurt.

Aangezien ik bij een kapper werk als weekend en vakantie werk gebruik ik veel en verschillende producten en weet ik ook hoe ze werken en welke substantie ze hebben! In de kapper verkopen wij ook producten, in het salon waar ik werk gebruiken we alleen producten van Schwarzkopf. Ik vind dit persoonlijk de fijnste en beste producten die er op de markt zijn voor kappers en heb daarom bij mijn laatste bezoek aan de kapper ook drie producten gekocht die ik sinds dag één non stop ben aan het gebruiken en ik kan je vertellen dat mijn haar veel gezonder en natuurlijk ook zachter geworden is. Het eerste wat ik gekocht heb is een zilver shampoo, het tweede is het magic serum en het derde product is de sealed ends. Hier over komen ook nog reviews ! Gewoon omdat ik vind dat jullie over het bestaan van deze producten moeten weten en ze zijn zelfs niet zo abnormaal duur en echt wel heel erg fijn ! Maar daar komt dus nog meer over binnenkort.

Dat zal het zo’n beetje zijn denk ik. Ik ga voor school terug begint terug een balayage in mijn haar laten trekken zodat het dan hopelijk de kleur is die ik echt wil en dat ik het schooljaar kan in gaan met een supermooie haarkleur! Maar ik ben er vrijwel zeker van dat mijn collega’s tot het uiterste zullen gaan omdat resultaat te krijgen !

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog eens een haarupdate voorbij te zien komen en de artikels die ik beloofd heb die zullen er ook echt komen. Ik weet niet wanneer, maar ze komen er zeker en vast!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: