Social media

9 Jul

Social media, het is niet meer weg te denken uit mijn leven. Zeker niet sinds ik aan het bloggen ben! Dan is social media eigenlijk gewoon zo fijn om contacten te leggen met bezoekers en natuurlijk ook met andere bloggers! Vandaag ga ik jullie mijn social media adressen geven zodat jullie mij zo overal en nergens kunnen volgen !

Voor mij is er één social media programma echt niet meer weg te denken en dat is zeker en vast twitter. Ik tweet regelmatig over wat ik aan het doen ben en natuurlijk komen daar ook herdenkingen op van welk artikel er online staat die dag! Misschien makkelijk voor diegenen die veel twitteren en dan zo ook makkelijker mijn site kunnen bezoeken.

https://twitter.com/MarieVanDyck

Natuurlijk kunnen jullie mij ook volgen op Instagram. Voorlopig is er iets mis met mijn gsm en Instagram is verwijderd en ik kan hem dus niet meer op mijn gsm zetten … Heel erg raar, maar daar zoek ik natuurlijk een oplossing voor want dat is natuurlijk heel erg lastig! Maar jullie kunnen me natuurlijk nog altijd volgen voor wanneer mijn Instagram terug gemaakt is!

http://instagram.com/mariebeautty/

Bloglovin, is een heel erg makkelijk iets vind ik persoonlijk ! Ik gebruik het zelf ook dagelijks om mijn favoriete blogs op te volgen! Maar natuurlijk kunnen jullie mij daar ook volgen!  Voor de mensen die niet weten wat bloglovin is. Het is een site waar je je wel voor moet aanmelden, maar je kan er al je favoriete blogs volgen, elke keer als er een nieuw artikel op een blog/site online komt, komt dat tevoorschijn op je bloglovin zodat je niet meer naar 100 verschillende sites moet surfen voor je al de artikels lezen hebt!

http://www.bloglovin.com/blog/4538815/mariebeauty

 

Als jullie zelf een blog, Instagram, twitter of een anders soort social media account hebben. Zet hem dan zeker hier onder in de comments. Jullie blogs bekijk ik zoiszo en ik zou het wel eens leuk vinden om andere blogs te bekijken!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: