Me, myself and i #9

20 Mrt

Het is misschien iets te snel na elkaar maar vandaag ben ik er terug met een me, myself and i. Ik had gisteren niet de moed om achter de laptop te kruipen. Ik ben echt heel erg moe en voel me niet de honderd procent. Dus aangezien ik nu stage hebt moet ik er voor zorgen dat ik niet ziek ga worden.  Ik dacht dus dat een dagje rusten en slapen me wel goed zou gaan doen.

Dat heeft me dus ook echt goed gedaan want gisteren om een uur of 4 in de namiddag had mijn mama beslist dat we voor vaderkesdag uit eten gingen met mijn nicht, tante en natuurlijk ook mijn nonkel. Ik had me goed opgemaakt, en het was een heel erg gezellige en grappige avond. Natuurlijk had ik gisteren ook even mijn lieve vriendje gezien. Wel maar een klein uurtje maar anders zag ik hem niet tot vrijdag, en dat zag ik dus helemaal niet zitten.

Vandaag is dus de tweede dag dat ik op stage moet! Mijn eerste dag is dus al gepasseerd, en ik heb het erg naar mijn zin op de plaats waar ik stage doe. De vrouw waarvoo ik werk is ontzettend lief en wilt me veel leren. Daar kijk ik echt al heel erg naar uit! Want zij is ook een schoonheidsspecialiste. Echt heel erg leuk.

Voor de rest wou ik jullie vragen of jullie het leuk zouden vinden mocht ik om  de twee dagen een me, myself and i zou online zetten. Nu met de stage en gewoon om meer persoonlijk te gaan. Maar ook gewoon om meer over mij te weten te komen. Ik zou dan ook de foto”s die ik maak mijn gsm hierbij voegen.

Als jullie dat leuk zouden vinden laat dan zeker iets weten.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: